Vaders (to be) in het zonnetje: de papaboxen!

Zoals je gisteren al kon lezen, was het Internationale Mannendag. Deze dag is jaarlijks op 19 november in ongeveer 80 landen. Het project werd op 7 februari 1992 in Sydney ingewijd door Thomas Oaster. Deze dag heeft als doel om thema’s rond het man-zijn onder de aandacht te brengen, zoals door middel van het promoten van positieve rolmodellen, het verbeteren van de man-vrouw relatie, het bevorderen van de gelijkheid tussen mannen en vrouwen en het erkennen van positieve mannelijke bijdragen aan het huwelijk, familie en zorg voor de kinderen. 

Toch is er weinig te vinden over deze mannendag. Om de vaders (to be) nog even extra in het zonnetje te zetten, vandaag wat extra aandacht voor de vaders rondom het thema zwangerschap en baby’s, door middel van de zogenaamde papaboxen! 

Papabox

Je kent het wel: er is een kindje geboren en je gaat op kraamvisite, maar wat neem je in hemelsnaam mee voor die kleine? Wanneer je zoekt op kraamcadeaus kom je zowaar de mooiste en leukste cadeauboxen tegen voor de jongensbaby, meisjesbaby en voor mama. Maar, als je heel goed zoekt, dan lukt het je ook om de PAPABOX te vinden! Ondanks dat de titel van de website ‘Hip&Mama Box’ anders doet vermoeden, hebben zij ook hele leuke cadeauboxen voor papa en zelfs ook voor opa en oma. Ook is er de mogelijkheid een unisex cadeaubox te bestellen, dus voor ieder wat wils. We gingen het nu echter over de papabox hebben.

Ode aan de papa

De papabox bevat geen oordoppen of sixpack bier, maar richt zich met name op producten voor de kleine, die papa eraan herinneren hoe fantastisch hij is. Zo heb je een voorleesboek ‘Papa is de allerbeste’ of een mok met de tekst ‘super papa’, wat wil je nog meer? Praktische artikelen zoals een beker en een kom (‘dinner date with dad’), een t-shirt (met de mooie tekst ‘my dad rocks’) of een lama knuffel zijn ook een optie, waarmee jij natuurlijk compleet aansluit bij de behoeften van de kleine. Wat zal papa stralen bij het gebruik van al deze schitterende producten. Wanneer je cadeaubox net niet de producten bevat die jij zo leuk vindt, heb je ook de mogelijkheid om zelf een cadeaubox samen te stellen, helemaal naar eigen smaak.

Hip&Mama Box

Zoek jij dus een leuk cadeau voor die lieve, leuke en fijne papa van dat schattige kleintje? Bestel een leuke papabox op ‘Hip&Mama Box’. Klik op de link of op onderstaande afbeelding om naar de website te gaan. Succes gegarandeerd!

Heb jij al eens een papabox cadeau gedaan of cadeau gekregen? Wat was je/zijn reactie? Laat hieronder een reactie achter.

Scroll naar top